בחרו קטגוריה left arrow
close icon
go back תפריט ראשי
close icon
יום הולדת 15 להייטקזון
left arrow
הייטקזון PRO²
left arrow
חנות ההטבות Mastercard Day
left arrow
תרומה לקהילה ולסביבה
left arrow
חשבון הבנק להייטקיסטים
left arrow
כרטיס האשראי של ההייטקיסטים
left arrow
פסח שמח
left arrow
הארנק הארגוני של ההייטק
left arrow
נדל"ן
left arrow
מחדשים את הבית
left arrow
חשמל ואלקטרוניקה
left arrow
נופש טיולים ותיירות
left arrow
OutletZone
left arrow
לבית ולמשפחה
left arrow
מותגי אופנה
left arrow
בילוי, פנאי ולימודים
left arrow
ספורט ובריאות
left arrow
מסעדות וקולינריה
left arrow
מופעים, הצגות ופסטיבלים
left arrow
בנקים, ביטוח ופיננסים
left arrow
רכב
left arrow

הייטקזון בחדשות

הייטקזון בפייסבוק

reality686X192

ריאליטי הייטק

הייטקיסטים כותבים

12.04.2016

אם ההייטק היה תכנית ריאליטי בטלוויזיה, כנראה שהרייטינג היה בשמיים. חושבים שאתם יודעים מי יהיה השורד האחרון בג׳ונגלים של רמת החייל, מי ייקח את הגמר הגדול של המטבח המאובזר של החברה, או מי יזכה במרוץ למיליון אפליקציות? הישארו עמנו.
הישרדות הייטק
פורמט: חמישה עובדי הייטק מנסים לשרוד בג'ונגל של המקצוע ולהחזיק לפחות שלוש שנים.
לוקיישן: קריית עתידים רמת החייל.
הכללים:
1. המתמודדים נאלצים לשרוד על מנת נודלס אסייתית אחת ביום ופיצה דומינוס בלילה (אבל בלי פפרוני כי לא נעים מנפתלי, מנהל הפיתוח הדתי מרעננה).
2. יום עבודה נע בין 12 ל-18 שעות. זמינות נדרשת 24/7. בזמן שנשאר להם יעבדו כל אחד מהמשתתפים על הסטארט-אפ שהם חולמים להקים.
3. עמידה של שעה לפחות בפקקים בבוקר.
4. אי ודאות תמידית לגבי העתיד.
 
המשתתפים: 
הערבי: השתחל לתכנית בעקבות יוזמה לשילוב מהנדסים ערבים בהייטק. סיכויים לנצח: כמו הסיכויים של בני סכנין לזכות באליפות.
החרדי: אותו דבר כמו הערבי.
המבוגר: הצליח להשתחל רק בגלל העבר המשותף שלו עם המנכ"ל בקומברס אי שם בסוף האייטיז. שפת התכנות האחרונה שהוא למד היא C. 
האישה: בעלת מוטיבציה שיא (למרות שהיא מרוויחה 30 אחוז פחות משאר המתמודדים), אולם תאלץ להסתפק במקום השני. כמעט תמיד.
יוני: בן 34, גר במרכז הארץ. יוצא יחידת תלפיות, בוגר תואר ראשון במדעי המחשב והיחיד מבין כולם שיש לו גם אופציות בחברה. סיכויים לנצח: הוא ינצח.

 
מאסטר שף הייטק
פורמט: תחרות בין עובדי חברת הייטק על תואר "המאסטר שף" של החברה.
לוקיישן: המטבח המאובזר שאף אחד לא באמת משתמש בו, אבל הוא מרשים את האורחים שבאים לפגישות.
הכללים:
1. רק מאכלים שלא ישבו במקרר יותר משלושה ימים.
2. רק מאכלים שלא מכילים מונוסודיום גלוטמט.
3. בלי חזיר (לא נעים מנפתלי, מנהל הפיתוח הדתי מרעננה).
 
המשתתפים:
הטבעוני: אמנם הוא "ראה את האור" רק לפני חודשיים, אבל זה לא מונע ממנו להרוס את נוהל פיצה של ימי חמישי ("רק שתדעו שגבינה זה לא פחות גרוע מבשר") ובאופן כללי לבאס את כולם. המנה שהוא הכין לתחרות: שקשוקה טבעונית. זה נורא כפי שזה נשמע.
ההוא שאמא שלו בכלל מבשלת עבורו: הריחות שנודפים מהמיקרו בזמן שהוא מחמם את האוכל שלו הורגים את כולם. האוכל הביתי שלו הפך לשם דבר והוא נחשב למלך השניצלים של המשרד. לקראת סוף העונה ייחשף הסוד הנורא שלו (אף פעם לא תהיתם למה בימים רביעי וחמישי הוא דווקא אוכל בחוץ?). המנה שהוא הכין לתחרות: קוסקוס.
הבריאה: הפעם האחרונה שהיא אכלה מטוגן היה בפורים 1996, וגם אז רק כי הכריחו אותה לאכול את הסופגנייה הזאת בבית הספר. היא שותה 3 ליטר מים ביום ומכירה בעל פה את כל הסופר פודס שקיימים בשוק. המנה שהיא הכינה לתחרות: שייק ירוק.
המשקיע: גם אם "התן ביס" של החברה יכלול משלוחים מ"בית תאילנדי" הוא עדיין יעדיף להביא אוכל מהבית. ליתר דיוק: להביא 14 מרכיבים שונים, להשתלט על המטבח לשעה ולייצר את אחת המנות המושקעות שלו. המנה שהוא הכין לתחרות: סלמון בקראסט אגוזים. בקטנה כזה.

 
המרוץ למיליון אפליקציות
הקונספט: נבחרת מובחרת של ארבעה צעירים עם סטארט אפ לא רע בכלל. אחרי שלב ה-seed הם רצים בעולם במטרה למצוא קרן הון סיכון שתיקח אותם תחת חסותה ותיתן להם אוויר לנשימה לשנים הבאות.
הכללים:
1. אפס תכנית עסקית.
 
אולי יעניין אותך - המוצרים הכי נמכרים באתר